HABERLER

Altınbilgi Okulları
VELİLERİMİZE VE KAMUOYUNA ÖNEMLİ DUYURU!

VELİLERİMİZE VE KAMUOYUNA ÖNEMLİ DUYURU!

00 0000
201 Görüntülenme

6 Şubat 2023 tarihinde hepimizi derinden etkileyen çok büyük bir deprem felaketi yaşadık. Etkisinden kurtulamadığımız bu felakette Kur’an-ı Kerim öğretmenimiz Hilal Şahin, Anasınıfı öğrencimiz Bilal Ege Ağtaş, 2.sınıf öğrencimiz Yunus Emre Büyükçapar, 8.sınıf öğrencimiz Ilgın Ceren Özakan ve velilerimiz Hanife Helvacı ile Nurgül Helvacı’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadık.

Tüm vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Geride kalanlarımıza ise sabır ve sağlıklı bir ömür diliyoruz.

Yaralarımızı sarıp şehrimizin bir an önce eski güzel günlerine dönmesini diliyor ve bu konuda üzerimize düşeni yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Deprem sonrasında uzman ekipler tarafından yapılan incelemeler sonucunda okul binamızda basit sıva ve boya çatlakları dışında bir hasar olmadığı tespit edilmiş ve yetkili makamlarca onaylanmıştır.

Kaldığımız yerden, çok daha güçlü bir şekilde ayağa kalkarak özlemle beklediğimiz öğrencilerimize ve yeni güzel günlere kapılarımızı açacak olmanın heyecanını taşıyoruz.

Bu bilgiler ışığında, gerekli hazırlıklarımızın tamamlanmasının ardından Haziran 2023 itibariyle eğitim öğretime başlayacağımızı tüm velilerimize ve Kahramanmaraş halkına duyururuz.